Tarieven

In de Kids Marina bootjes kun je met maximaal 4 passagiers per boot de haven verkennen. Wie heeft de beste zeebenen? Kies zorgvuldig je bemanning en stap aan boord met je vriendjes, ouders of opa en oma. De havenmeester bepaalt de capaciteit van een boot.

De Kids Marina Experience duurt 20 minuten waarvan 5 minuten inschepen en uitleg door de havenmeester over de regels op het water.

De bootprijs bedraagt:
€ 12,50 voor 15 minuten varen.

U kunt bij Kids Marina zowel met pin als contant betalen bij de havenmeester.

Havenspeurtocht
Kinderen kunnen vanaf dit seizoen een spannende havenspeurtocht op het water doen. Een speciale vaarroute voor zowel de onderbouw als bovenbouw. Naast de speurtocht op het water kunnen de kinderen aan wal een doolhof of zoek de verschillen spel oplossen. De kosten zijn € 1,- per speurtocht.

Cadeaubon Kids Marina
Ben jij op zoek naar een cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid? Je maakt iemand altijd blij met een Kids Marina cadeaukaart. Met een Kids Marina cadeaukaart geef je een voucher die ingeleverd kan worden bij de locatie in Rotterdam centrum. Hiermee mag er 15 minuten gevaren worden en mag degene die de voucher in ontvangst heeft genomen, ook nog eens drie maatjes meenemen.

Stuur ons een email met uw gegevens en voor wie de cadeaubon bedoeld is, dan zorgen wij dat de cadeaubon wordt aangemaakt. Na ontvangst van de betaling, sturen wij de voucher naar je op. Voor verzending rekenen wij verzendkosten. Het is ook mogelijk dat u de cadeaubon komt ophalen bij ons op kantoor.

Aanbieding Rotterdampas
Met de Rotterdampas mag u dit vaarseizoen één keer gratis varen in de bootjes van Kids Marina. Deze actie is persoonsgebonden! Per rondvaart zal er maar één pashouder geregistreerd worden. Bezoekers die geen Rotterdampas hebben mogen dus ook 1x gratis meevaren met de Rotterdampashouder. Om gebruik te maken van deze aanbieding dient u de Rotterdampas te laten zien aan de havenmeesters van Kids Marina. De havenmeester zal de pas dan scannen via de app van de Rotterdampas. U hoeft dus niet te reserveren! Meer informatie kunt u vinden op de Rotterdampas website.

Locatie & openingstijden
Kids Marina is gevestigd in het centrum van Rotterdam aan het Grotekerkplein nabij de Laurenskerk. De haven ligt direct naast de Vlasmarkt op de Hoogstraat. En is op loopafstand van de Markthal aan de Binnenrotte en direct gelegen aan de achterzijde van Brasserie Dudok aan de Meent.

Reserveren is niet nodig bij Kids Marina, enkel voor groepen wordt dit geadviseerd zodat je de boot niet mist! Het is ook mogelijk een bezoek aan Kids Marina te combineren met andere leuke attracties in Rotterdam.

Kids Marina is open van 1 april t/m 22 oktober 2017 op zaterdag en zondag van 12:00 – 17:00 uur. Tijdens de zomervakantie is Kids Marina geopend van maandag t/m zondag tussen 10.00 en 17.30 uur (zondagen van 11.00 tot 17.30 uur). Ook op feestdagen zoals pasen, hemelvaartdag, koningsdag en pinksteren is de kinder miniatuurhaven geopend! Op woensdagmiddag (buiten de vakanties) is de miniatuurhaven enkel geopend voor groepen, zoals een kinderfeestje of schooluitje.

LET OP: Gedurende de zomervakantie (1 juli tot en met 3 september) zijn wij te vinden in de museumhaven van het Maritiem Museum. Alle bootjes van Kids Marina varen in deze periode op een afgesloten stuk water van de Leuvehaven. Geldende acties zoals de Rotterdampas en Jeugdvakantiepaspoort zijn hier geldig. U kunt zowel een kaartje voor Kids Marina kopen aan de steiger als bij de kassa van het Maritiem Museum. Onze locatie aan het Grotekerkplein is in deze periode gesloten! Voor meer info zie de website van het Maritiem Museum.

Bij slecht weer kan de miniatuurhaven gesloten zijn! Zie voor actuele openingstijden onze social media en de berichten op onze home pagina onder het kopje Twitter.