Kinderfeestje!

Ben jij avontuurlijk, stoer, ondernemend en heb je echte zeebenen? Vier dan je feestje bij Kids Marina. Natuurlijk ben jij de kapitein en kies je als eerste een boot uit. Zet je matrozen aan het werk en gooi de trossen los. Na een vaartocht door de haven met al je vriendjes vul je de magen. Klik hier voor de verschillende combinaties en kinderfeestjes.


Piraten en Prinsessen kinderfeestje

Vier je feestje samen met Kids Marina en McDonald’s Hoogstaat! Jouw verjaardagsfeestje begint bij McDonalds’s Hoogstraat met lekker eten en een Piraten- of Prinsessenprogramma. Daarna gaan jij en je vriendjes varen bij Kids Marina en los je de havenspeurtocht op!

Programma: 1 1/2 uur McDonald’s + 1/2 uur Kids Marina.
Prijs: € 13,95 per kind.
Voorwaarden:
- Ouders/begeleiders betalen zelf hun McDonald’s bestelling en varen bij Kids Marina gratis mee;
- Maximaal 4 personen per bootje, waaronder 1 volwassene;
- In verband met aanbetaling kunt u alleen reserveren bij de hostess of manager van McDonalds’s Hoogstraat.

Kids Marina Rotterdam is gevestigd aan het Grotekerkplein (Laurenskerk) in Rotterdam Centrum. Direct gelegen tussen de winkelstraten Hoogstraat en de Meent en slechts 3 minuten lopen vanaf de Markthal parkeergarage. U hoeft niet van te voren te reserveren. U kunt zich melden bij de havenmeester op de steiger om de Kids Marina Experience te beleven. Enkel voor kinderfeestjes of schooluitjes adviseren wij u om contact op te nemen voor de reserveringen en mogelijkheden.