In de marina

Welkom bij Kids Marina Rotterdam, Haven in zicht!

Hemelvaartweekend
Tijdens het Hemelvaartweekend is de miniatuurhaven geopend van donderdag 25 mei t/m zondag 28 mei 2017. Op Hemelvaartsdag zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 uur; vrijdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Reserveren is niet nodig, enkel voor kinderfeestjes en groepen vanaf 10 personen. Dit jaar kan er in de kinderhaven een leuke havenspeurtocht gedaan worden en presenteren wij een nieuwe kinderboot, de havendienst boot van het Havenbedrijf Rotterdam! Er zijn drie verschillende vaarroutes voor zowel kinderen uit de onderbouw en bovenbouw! Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en combinaties? Volg ons dan via Twitter of like de Kids Marina facebook pagina.

Voel je een echte kapitein!
Kids Marina is de leukste waterattractie van Rotterdam. In deze miniatuurhaven midden in de stad voelt elk kind zich de kapitein.

Kinderen staan zelf aan het roer van een stoere politieboot, brandweerboot, containerboot of een gave Watertaxi boot. Ook is er een echte `meisjes` rondvaartboot. Wie aan boord stapt ontdekt varenderwijs van alles over de Rotterdamse haven.

Bij het vaargedeelte is permanent toezicht door een havenmeester die de maatjes tijdens de vaartocht ook alles uitlegt over de regels op het water. Het havenreglement is op onze locatie aan het Grotekerkplein zichtbaar in zowel Nederlands als Engels. Het is vanzelfsprekend dat de kinderen bij het inschepen een reddingsvest aankrijgen.

Kids Marina is het ultieme uitje voor zeelui en waterratten. Ga ook van wal en maak een tocht door de kinderhaven. Ben je al helemaal aangestoken door het havenvirus bekijk dan ook onze verschillende combinaties of de originele kinderfeestje en laat je verrassen door maritiem Rotterdam.

LET OP: Bij slecht weer kan het zijn dat de Kids Marina gesloten is. Dit communiceren wij via onze facebook en twitter pagina.