FAQ

FAQ (Veelgestelde vragen)

Waar is de Kids Marina gevestigd?
Aan het Grotekerkplein te Rotterdam, t/o de Laurenskerk. Kids Marina ligt tussen de winkelstraten Meent en Hoogstraat.

Wat zijn de openingstijden van Kids Marina 2017?
De Marina is geopend van maandag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur tijdens de schoolvakanties in de regio Rotterdam (meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie). Buiten de vakanties van zaterdag 1 april t/m zondag 29 oktober op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Op woensdagmiddag is de Kids Marina enkel geopend voor groepen, zoals een kinderfeestje of schooluitje. Voor de extra openstelling tijdens feestdagen klik hier.

Moet er gereserveerd worden?
Reserveren is niet nodig! U kunt zich bij de Havenmeester melden voor een ticket voor de Kids Marina Experience. Enkel voor groepsuitjes en kinderfeestjes dient u vooraf met ons contact op te nemen voor de mogelijkheden.

Wat is de minium en maximum leeftijd?
Kinderen in de leeftijdscategorie van 3 t/m 14 jaar. Kinderen altijd onder begeleiding van een volwassenen.

Wat zijn de kosten voor de Kids Marina?
Wij hanteren een bootprijs van € 12,50 voor 20 minuten.

Hoe lang duurt de Kids Marina Experience?
De Experience duurt 20 minuten, waarvan 5 minuten uitleg Havenmeester en het aantrekken van reddingsvestjes.

Hoe is de Kids Marina bereikbaar?
De Kids Marina is zowel met de auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Voor parkeren adviseren wij u zoveel mogelijk gebruik te maken van de parkeergarages in de omgeving, zoals de parkeergarage van de Markthal, V&D pand (Leeuwenstraat 2) en de Hema Beursplein (Bulgersteyn 5). Voor openbaar vervoer kunt u gebruik maken van de metro. Uitstappen kan bij Beurs of Blaak. Via de Hoogstraat loopt u rechtstreeks naar de Kids Marina locatie.