Educatie

Meer af bij Kids Marina voor een maritiem avontuur met je schoolreisje, kinderfeestje, familieuitje of dagje uit met het gezin. Voor ieder feestje heeft Kids Marina een leuk en leerzaam arrangement. Je kunt een bezoek aan de miniatuurhaven ook combineren met andere leuke maritieme attracties in Rotterdam voor een volledig dagje uit.

Voor groepen vanaf 25 personen openen wij ook buiten de openingstijden onze haven.

Bent u op zoek naar een juiste invulling van het schoolreisje, schooluitje of uitje met de BSO/KDV? Kijk dan in het linkermenu voor de mogelijkheden die Kids Marina in combinatie met andere attracties en musea u biedt. Ten slotte mag een maritiem educatief uitje in Rotterdam niet ontbreken! Wij zijn dan ook een toplocatie voor een schoolreisje in combinatie met bijvoorbeeld het Maritiem Museum of Laurenskerk Rotterdam.

Ook voor een stoer en avontuurlijk kinderuitje of verjaardagsfeestje kan je bij de miniatuurhaven van Rotterdam terecht. Voel je de kapitein op een echte containerboot en zet je matrozen aan het werk. Gooi de trossen maar los! Na een vaartocht door de haven met al je vriendjes vul je de magen. Klik hier voor de verschillende kinderfeestjes.

Heb je een havenspeurtocht gedaan bij Kids Marina? Bekijk hier de goede antwoorden!

Meer informatie?
De haven van Rotterdam is een absolute trots van de stad en bovendien enorm boeiend en avontuurlijk. Wilt u meer weten wat Kids Marina voor uw school of BSO kan betekenen? Neem dan contact op met het havenkantoor van Kids Marina voor de mogelijkheden en tarieven via info@kidsmarina.nl of 010 – 753 72 42.