Combinaties

Kinderfeestjes/ Combinaties

Ben jij avontuurlijk, stoer, ondernemend en heb je echte zeebenen? Vier dan je feestje bij Kids Marina. Natuurlijk ben jij de kapitein en kies je als eerste een boot uit. Zet je matrozen aan het werk en gooi de trossen los. Na een vaartocht door de kinderhaven met al je vriendjes vul je de magen. Ook voor elk maritiem schoolreisje, gezinsuitje of familiefeestje zet Kids Marina alle zeilen bij.

Combinaties:

Museumhaven Maritiem Museum Rotterdam
Combineer je bezoek aan het Maritiem Museum van zaterdag 9 juli t/m 14 augustus 2016 met een vaartochtje in de tijdelijke Kids Marina haven in de museumhaven van het Maritiem Museum. Kinderen beleven hoe het is om de held van de haven te zijn en besturen zelf een stoere havendienstboot, Watertaxi boot of een high tech containerschip in de museumhaven. Aan de hand van een havenspeurtocht op het water speuren ze naar Professor Plons en zijn vrienden die op het water te vinden zijn. In het Maritiem Museum kan je terecht bij Professor Plons en voel je een echte kapitein of havenwerker.

Tarieven (enkel te koop bij de kassa van het Maritiem Museum):

Volwassenen 11,00 euro (minimaal 1 volwassene per bootje)
Kinderen 4 t/m 15 jaar 7,50 euro
Kinderen onder de 4 kunnen gratis meevaren

Tijden: maandag t/m zaterdag 10.30-17.00 uur en zondag 11.30-17.00 uur
Meer weten over het Maritiem Museum Rotterdam? Zie MaritiemMuseum.nl


Foto: Marco de Swart

 

Kids Marina en Midgetgolf Parkhaven
Midget Golfbaan Parkhaven is gelegen op een prachtige en romantische plek midden in de bruisende stad Rotterdam. Verscholen tussen het loof, naast het schitterende Park en aan de voet van de Euromast is het altijd gezellig midgetgolfen. U speelt de 18-holes in ongeveer 1 uur en een kwartier. Voor kinderen tot 4 jaar hebben wij leuke speelgoedsticks waarmee ze op hun manier ook lekker mee kunnen doen.

Op vertoon van je Kids Marina ticket ontvang je 50% korting op de baanfee.

Kids Marina en Pannenkoekenboot Rotterdam
Heb je genoeg ervaring opgedaan met het varen in de bootjes van Kids Marina? Kom dan kijken hoe de kapitein van De Pannenkoekenboot dit doet en profiteer van 20% korting. De korting geldt voor alle afvaarten van De Pannenkoekenboot Rotterdam m.u.v. de kinderfeestjesvaart op woensdagmiddag en speciale afvaarten tijdens de feestdagen. Andersom geldt de korting natuurlijk ook: bij inlevering van je kassabon van De Pannenkoekenboot Rotterdam krijg je 20% korting bij Kids Marina. Meer informatie over De Pannekoekenboot Rotterdam vindt u op de site www.pannenkoekenboot.nl

Op vertoon van je Kids Marina ticket ontvang je 20% korting op een rondvaart met onbeperkt pannenkoeken eten.